Selecteer een pagina

Dit ben ik. Dit is mijn nieuwe website.

Per augustus 2017 is mijn promotieonderzoek bij de Rijksuniversiteit Groningen afgelopen. Mijn proefschrift is bijna klaar en ik kijk uit naar nieuwe avonturen!

Een jaar geleden kreeg ik een prachtige dochter maar raakte mezelf kwijt. Ik voelde me breekbaar als het dunne laagje ijs op regenplassen na de eerste nachtvorst. Maar stapje na stapje ging het beter. Ik kwam in beweging, keek naar binnen en stapte naar buiten. Langzaam vond ik mezelf terug. Ik leerde mijn eigen kwetsbaarheid omarmen. En voelde me juist daardoor krachtig. Meestal. Ik herontdekte de waarde van goede vrienden en fijne familie, van zachtjes meezingen met de radio en dansen in de kamer, van kleurpotloden en kattengespin, van op je rug in het gras elkaar de wolkenbeesten wijzen. Ik stapte op de fiets of trok mijn hardloopschoenen aan en liep. En ontdekte: ik ben een buiteling. Een onderzoeker, trainer, spreker, schrijver, communicatiedeskundige en blije, creatieve plannenmaker. Een mens met een mooi verhaal.

En dat wil ik delen. Met jullie. Ik voel me kwetsbaar, vind het doodeng. Wat heb ik nu te bieden?
Maar tegelijkertijd voel ik me krachtig. Ik heb mij te bieden. En dat is genoeg. Ik kijk uit naar de bijzondere mensen en de nieuwe verhalen die ik zal vinden. De mooie plekken die ik hoop te ontdekken. De spannende dingen die ik hoop te doen.

Ben je geraakt door wat je ziet en leest? Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan doen? Of wil je iets voor mij betekenen? Mail, bel, of stuur die postduif. Wees ook een buiteling: fiets of loop met me mee.