Selecteer een pagina

Wat ik nog wil worden, maken, doen

IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN, DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN. EEN LIJST WAAR ALTIJD NOG IETS AF KAN OF BIJ MAG.

Golfsurfen. Een prentenboek maken. Voiceover of stemacteur worden en een luisterboek inspreken. Natuurgids worden. Strandzeilen. Dansen tussen zeevonk. Een theatervoorstelling maken. Een huttentocht lopen in Oostenrijk. Het Noorderlicht zien. De Daily Mile@Work introduceren. Buikdansen. Een skippybalwedstrijd voor volwassenen organiseren. Ergens heel erg te laat komen. In een boom klimmen. In de regen dansen voor een supermarkt. Vogelgeluiden herkennen. Een workshop mime volgen. Een kwart triathlon volbrengen. Voorkruipen bij een lange rij. Een heel duur kledingstuk kopen, één keer dragen en dan terugbrengen. Opnieuw keybord leren spelen. Mezelf liefhebben als ik chagrijnig en gefrustreerd ben. Twijfelen en het toch doen.

Wil je me helpen één van deze dromen te realiseren? Neem contact op!